Remonttitiimin tervehdys

KOTI – siitä se ajatus sitten lähti. 

Yhdistämme perheitä. Kuulostaako erikoiselta ajatukselta – tämähän on remontointiyritys? Aluksi näin saattaa kuulostaa, mutta annahan, kun kerron mitä tarkoitamme.
Koti on jokaiselle ihmiselle ainutlaatuinen paikka. Siellä vietetään paljon aikaa, siellä koetaan elämän suurimmat ilot ja surut, siellä saa olla juuri sellainen kuin on. Koti on ihmisen paras paikka – eikö niin?

Helpotamme arkeasi

Nykyään media on täynnä hälyttäviä uutisia ihmisten hyvinvoinnista – ihmistragedioita löytyy laidasta laitaan. Ihmiset eroavat ja kiire täyttää arjen, aikaa ei ole hyvinvoinnista huolehtimiselle, ei itselle, perheelle tai ystäville. Syitä tähän on varmasti yhtä monta kuin tarinaakin, mutta me täällä Muuttoremonteilla uskomme, että omalla toiminnallamme voimme olla avuksi – edes vähän.

Otetaan esimerkiksi seuraavanlainen kuvitteellinen tilanne. Sovitaan, että kotisi ”hermokeskus” on keittiö. Siis se paikka, jossa kaikki tärkeät asiat puidaan, jossa vietetään eniten aikaa, mutta siellä ei jostain syystä kuitenkaan viihdytä. Riidatkin hoidetaan yleensä siellä ja silloin vasta tila epämiellyttävältä ja epäkäytännölliseltä tuntuukin. No entäs sitten, kun on vieraita tulossa ja pitäisi laittaa ruokaa yhdessä kuudelle, mutta oikeasti tilaa ruoanlaittamiseen on vain yhdelle ja rajallisesti kahdelle. Tässä kohtaa haluaisimme puhaltaa pelin poikki ja astua areenalle apuun. Tulemme kylään ja selvitämme, minkälainen on juuri sinun / teidän unelmien keittiö.

Luomme puitteet viihdyisyydelle ja onnellisuudelle

Uskomme, että remontoinnin avulla poistamme ympäristössä olevia esteitä ja luomme puitteet viihtyisyydelle ja onnellisuudelle. Autamme sinua viihtymään kodissasi entistä paremmin. Helpotamme arjen kiireitä remontoimalla kohteen ja mahdollistamme näin aikaa yhdessäololle. Täyden palvelun remontointitalona hoidamme kaiken alusta loppuun saakka, jotta sinä voit tehdä juuri niitä asioita joita sinä haluat.  Remontoinnin avulla teemme kodistasi viihtyisän ja juuri sinun tarpeittesi mukaisen. Me teemme kaikki sisäremontit suunnittelusta loppusiivoukseen – iloisesti palvellen. Työntekijämme tulevat teille kylään ja toimivat aina sen mukaisesti. Haluamme, että myös jatkossa toivotat meidät tervetulleiksi.

Tutustu ammattilaisiimme ja tule juttusille

Yrityksessämme työskentelee 15 ammattitaitoista tekijää, tutustu ihmeessä myös heihin. Remontointialalla olemme toimineet jo vuodesta 1996 ja takanamme on tuhansia huoneistoremontteja. Toimipisteemme sijaitsee Nokialla Kolmenkulmassa, Kodin Terran yhteydessä. Meille voi tulla kyläilemään, juomaan kupposen kuumaa ja keskustelemaan minkälaisen kodin sinä haluat.

Terveisin,

Remontointitiimi