Kodin pintaremontit 

”Kyllähän minä nyt yhden seinän maalaan tai tapetoin, eihän se nyt niin vaikeaa voi olla. Kesälomalla sitten teen, kun on aikaa. Hain jo välineet ja maalitkin, tuolla ne varastossa odottelee… tai no… on ne saattanut odotella jo useamman kesän… ensi kesänä sitten.”

Kuulostaako tutulta? Pintaremontti projekti venyy ja aloittaminen tuntuu aina vain vaikeammalta. Mitäs jos tekisimmekin pintaremontin puolestasi, niin, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään – helppoa ja vaivatonta!

Jätä pintaremontit ja kalusteasennukset ammattilaistemme hoidettaviksi

Tapetoimme, maalaamme, paneloimme, teemme kaikki lattiatyöt, asennamme kaapistot ja kalusteet – autamme myös suunnittelussa. Remontoimme kotisi pinnat huolellisesti ja ammattitaidolla ,Tampereella, Nokialla ja Ylöjärvellä, aina sinun toiveittesi mukaisesti. Aloitamme projektin maksuttomalla mittaus- ja kartoituskäynnillä; tulemme käymään luonasi ja teemme sinulle tarkan ja pitävän tarjouksen.

Avaimet käteen -toteutukset

Toteutamme remontit aina avaimet käteen –periaatteella, jotta sinä pääset mahdollisimman helpolla. Jos haluat valita pintamateriaalit Kodin Terran valikoimasta, niin silloin pääset vieläkin pienemmällä vaivalla. Koska silloin sinun ei tarvitse huolehtia materiaalien kuljetuksista ja varastoimisesta, vaan voit jättää ne meidän huoleksemme. Remontin päätteeksi siivoamme jälkemme ja viemme roskat pois, jotta sinä voit nauttia lopputuloksesta!

Tutustu hintaesimerkkeihin ja ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut remontti hinnoista? Tutustu esimerkkilaskelmiimme, niin saat suuntaa-antavia tietoja kustannuksista. 

Eiköhän aloiteta ja laitetaan pinnat kuntoon? Ota meihin yhteyttä, niin tulemme käymään.

OTA YHTEYTTÄ

Pakollinen
Pakollinen

Jaa tämä sivu: