Keittiöremontit

Väitämme, että keittiö on yksi kodin tärkeimmistä huoneista. Ruoanlaiton lisäksi siellä vietetään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa – keskustellaan ja parannetaan maailmaa. Turhaan sitä ei kodin sydämeksi kutsuta – monet ilot ja surut koetaan juuri keittiössä läheisten seurassa.

Huolellisella suunnittelulla onnistuneeseen lopputulokseen

Jotta keittiösi olisi haaveittesi mukainen, on keittiöremontin suunnittelu kaiken A ja O. Huolellisella suunnittelulla taataan onnistunut lopputulos. Toisinaan pelkkä kalusteiden ovien vaihto riittää, kun taas toisinaan tarvitaan perusteellinen keittiöremontti. Oli kyseessä sitten pieni tai iso keittiöremontti, niin autamme mielellämme sen toteuttamisessa. Meiltä saat keittiöremontin vaivattomasti avaimet käteen –periaatteella Tampereella, Nokialla ja Ylöjärvellä, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Puramme vanhan keittiösi kalusteet, tarkastamme seinä- ja lattiarakenteet, teemme tarvittavat pohjatyöt, uusimme pinnat ja asennamme uudet keittiökalusteet ja tasot. Lopuksi vielä siivoamme huolellisesti jälkemme, jotta sinun on mukava tulla kotiin. Huoletonta ja vaivatonta sinulle!

Asennamme kaikkien valmistajien keittiökalusteet

Keittiökalusteiden toimittajaksi suosittelemme Kalustetukkua ja heidän kotimaista Charmia-keittiötä. Kalustetukun verkkosivuilla voit halutessasi suunnitella itse oman unelmiesi keittiön. Charmia ideakuvastoa pääset lukemaan tästä.

Oletko hankkinut keittiön kalusteet jo jostain muualta tai onko haaveittesi keittiökalusteet vielä löytymättä? Ei huolta, asennamme myös kaikkien muiden keittiötoimittajien keittiöt. Valinta on sinun!

Tutustu hintaesimerkkeihin ja ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut remontointikustannuksista? Kurkkaa esimerkkilaskelmiamme, niin saat suuntaa-antavia tietoja kustannuksista.Remontin hinnat ovat toteutuneet Nokialla,Tampereella ja Ylöjärvellä.

Ota meihin yhteyttä, niin toteutetaan sinulle unelmiesi keittiö!

OTA YHTEYTTÄ

Pakollinen
Pakollinen

Keittiöremontin eteneminen

  1. Tulemme käymään luonasi ja kartoitamme remontointikohteen - tämä on sinulle tietenkin maksutonta, eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

  2. Teemme sinulle yksityiskohtaisen ja täsmällisen tarjouksen – saat kaikki remontointikulut tietoosi etukäteen, eikä yllättäviä kuluja tule.

  3. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen teemme remontointisopimuksen ja käärimme hihat ja alamme hommiin.

  4. Hankimme sovitut materiaalit ja tuomme ne paikan päälle remontin etenemisen mukaisesti – sinun ei siis tarvitse huolehtia materiaalien kuljetuksista eikä varastoinnista.

  5. Teemme remontin sovitusti – teemme työt huolellisesti, ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa.

  6. Tiedotamme etenemisestä – olet aina tietoinen missä remontin suhteen mennään, otamme toiveet huomioon ja emme häiritse turhaan.

  7. Lopuksi siivoamme jälkemme ja viemme roskat pois – sinulle jää nauttiminen

  8. Kuulet meistä vielä remontin jälkeenkin – haluamme kuulla miten viihdyt uudistuneessa keittiössäsi.

Jaa tämä sivu: