Henkilöstö

Yhteyshenkilöt

Petri Tanskanen

045 174 9300
pete@suomenmuuttoremontti.fi

Petri suunnittelee, ohjaa ja johtaa yrityksen toimintaa. Hän hoitaa henkilöstöasioita, markkinointia, laskee tarjouksia, tekee mittaus- ja kartoituskäyntejä sekä hoitaa asiakassuhteita. Tarvittaessa Petri pukee päälleen myös työhaalarin ja suuntaa remonttikohteeseen työmiesten avuksi. Petriltä saa apua materiaalivalintoihin sekä oikeiden remonttiratkaisujen tekemiseen.

Iloinen ja hauska huumorimies, joka on lähes aina puhelimessa.

Mika Luoma

044 777 2402
tilaukset@suomenmuuttoremontti.fi

Mika vastaa yksityispuolen remonttikohteiden työnjohdosta. Hän tekee mittaus- ja kartoituskäyntejä, laskee tarjouksia sekä hoitaa asiakassuhteita. Mika on suorittanut asbestikartoittajan koulutuksen, joten hän tekee myös asbestikartoituksia. Toisinaan Mikan löytää myös ihan työmailta remonttihommista. Mikalta voi kysyä apua materiaalivalintoihin sekä remonttiratkaisuihin.

Toimeentarttuva ja asiat loppuun asti vievä, hyvä jätkä.

Laura Korkea-aho

laura@suomenmuuttoremontti.fi


Laura vastaa toimiston arjesta ja hoitaa laskutuksen. Iloisen ja tehokkaan Lauran löydät Nokian toimistolta.

Jos joku tai jokin on hukassa, niin Laura löytää varmasti.

Remonttimiehet ja -naiset

Marko Huotari

remonttimies

Markolta onnistuu kaikki remonttihommat saneerauksesta uudiskohteisiin, timpurin töistä maalaukseen ja tapetointiin. Marko on oma-aloitteinen, aikaansaava ja täsmällinen. Monipuolinen, sanansa mittainen remontoija.

Mikko Hämäläinen

maalaukset, tapetoinnit

Mikko työskentelee pääosin maalausten ja tapetointien parissa. Tarkkuutta vaativat maalaukset ovat ehdottomasti Mikon eritysosaamista. Tremco epoksilattioiden työstäminen kuuluu myös Mikon repertuaariin. Positiivinen ja monipuolinen maalari.

Joonas Jokinen

mattotyöt

Joonas työskentelee pääosin mattotöiden parissa. Kuiva- ja märkätilojen muovimatot pääsevät Joonaksen käsissä oikeuksiinsa. Nouseva lattiatöiden ammattilainen, hyvän huumorintajun omaava, rento eikä stressaa.

Hannu Juhola

the remonttimies

Hannu on remonttimiesten remonttimies, hän hoitaa kaiken purkutöistä rakentamiseen. Hän on yksi pitkäaikaisimmista ja sitoutuneimmista työntekijöistämme ja toimii myös työsuojeluvaltuutettuna. Hannu juo aamukahvinsa silloin, kun muut menevät nukkumaan.

Mirva Kautiala

kylpyhuoneet

Mirvan erityisosaamista on ehdottomasti kylpyhuoneremontointi, hän hoitaa kaikki hommat purkamisesta lopputarkastukseen saakka. Häneltä löytyy märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti, VTT. Mirvalta onnistuu myös tapetointi, maalaus, mittaus- ja kartoituskäynnit sekä Tremco epoksilattioiden työstäminen. Iloisen, puheliaan ja innokkaan koiraharrastajan, Mirvan, löytää vapaa-ajalla todennäköisesti TOKO-kentiltä.

Janar Kruusberg

terassit

Janar on ehdottomasti yksi parhaimmista! Hän on monitaituri niin terassirakentamisessa, timpurihommissa kuin Tremco epoksilattioiden työstämisessä. Monipuolinen remonttimies, joka on varustettu iloisella, puheliaalla ja toimeliaalla asenteella.

Harri Mäkipää

the remonttimies

Harri on yksi pitkäaikaisimmista ja sitoutuneimmista työntekijöistämme. Hänelle voi antaa homman kuin homman ja se onnistuu varmasti. Maalaukset, tapetoinnit, pikkutarkkuutta tai erikoistyökaluja vaativat työt, puusepän työt – Harri tekee tarvittaessa vaikka mandolinin! Valokuvausta harrastavaan, puheliaaseen, iloiseen ja hauskaan Harriin voit törmätä kesällä myös Kaustisen lavalla.

Teemu Noponen

timpuri, maalari

Iloista Teemua voisi luonnehtia nousukiidossa olevaksi timpuri-maalariksi. Hänellä on palava halu oppia uusia tekniikoita ja imeä itseensä ”vanhojen” konkareiden parhaita työtapoja ja oppeja.

Emilia Vihriälä

tapetointi, maalaus

Emilialta hoituu näppärästi tapetointi- ja maalaushommat. Erityisen hyvä Emilia on tarkkuutta vaativissa töissä.
Vapaa-ajalla Emilian löytää salilta tai ulkoa auringon paisteesta. Häntä voisikin kutsua iloiseksi kesäihmiseksi.

Tero Äijö

maalaus

Tero on rautainen maalausalan ammattilainen. Hän on hyvin työmailla viihtyvä, joten häntä ei juuri toimistolla näy. Hommat hoituvat oma-aloitteisesti ja aina ajallaan. Tero on huumorilla höystetty maalarimies.

Maria Liukkonen

maalaus, tapetointi

Maria hoitaa pääosin yksityispuolen maalaus- ja tapetointikohteita. Hän toimii myös pääluottamushenkilönä. Tällä hetkellä Maria on äitiyslomalla.