Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Haluaisitko tuntea olosi hyvinvoivaksi ja rentoutuneeksi? Haaveiletko kunnon löylyistä tai kylvystä kynttilän loisteessa? Kerro meille haaveesi, niin toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen – luomme kotiisi paratiisin juuri sinun tarkoituksiin.

Sauna- ja kylpyhuoneremontit avaimet käteen -periaatteella

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti on yksi kodin mittavimmista ja haasteellisimmista remonteista. Tätä ei kuitenkaan kannata pelästyä, sillä monelta murheelta ja huolelta säästyy, kun kylpyhuoneremontti suunnitellaan huolellisesti alusta alkaen. Remonttisuunnitelmat onkin hyvä käydä läpi ammattilaisen kanssa, joka osaa tarvittaessa antaa neuvoja ja toimivia ratkaisuehdotuksia remontointiin liittyen. Palveluihimme kuuluu aina maksuton mittaus- ja kartoituskäynti, jonka aikana pääset keskustelemaan suunnitelmistasi ammattilaisen kanssa. Käynnin perusteella teemme sinulle tarkan ja pitävän tarjouksen remontin hinnasta.

Toteutamme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit Tampereella, Nokialla ja Ylöjärvellä avaimet käteen periaatteella, jotta remontointi olisi sinulle vaivatonta ja huoletonta!

VTT-sertifioidut vedeneristäjät

Teemme tarvittaessa kosteusmittaukset, tarkastamme pohjarakenteet, puramme vanhat materiaalit pois ja uusimme kaikki pinnat ja kalusteet sovitun mukaisesti. Remontoinnin yhteydessä huolehdimme märkätilojen rakennusmääräysten mukaisesta vedeneristyksestä - aina VTT-sertifioidun alan ammattilaisen tekemänä.

Lopuksi tietenkin siivoamme jälkemme ja viemme roskat pois, jotta kylpyhuoneesi on heti käyttövalmis. Sinulle jää vain saunan lämmittäminen!

Haluatko päästä vieläkin helpommalla?

Jos haluat päästä vieläkin helpommalla, niin suosittelemme valitsemaan pintamateriaalit ja uudet kalusteet Kalustetukun ja Kodin Terran valikoimista, niin tuomme tavarat mukanamme suoraan kohteeseen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia kuljetuksista ja varastoinnista, vaan jätät nekin meidän huoleksemme.

Vaivatonta ja helppoa!

Tutustu hintaesimerkkeihin

Oletko kiinnostunut remontointikustannuksista? Tutustu esimerkkilaskelmiimme, niin saat suuntaa-antavia tietoja kustannuksista. Esimerkki hinnat remonteista ovat toteutuneet Nokialla,Tampereella ja Ylöjärvellä.

Tilaa maksuton mittaus- ja kartoituskäynti

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan juuri sinun toiveittesi mukainen kylpyhuone ja sauna.

OTA YHTEYTTÄ

Pakollinen
Pakollinen

Kylpyhuoneremontin eteneminen

  1. Tulemme käymään luonasi ja kartoitamme remontointikohteen - tämä on sinulle tietenkin maksutonta, eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

  2. Teemme sinulle yksityiskohtaisen ja täsmällisen tarjouksen – saat kaikki remontointikulut tietoosi etukäteen, eikä yllättäviä kuluja tule.

  3. Hyväksytyn tarjouksen jälkeen teemme remontointisopimuksen ja käärimme hihat ja alamme hommiin.

  4. Hankimme sovitut materiaalit ja tuomme ne paikan päälle remontin etenemisen mukaisesti – sinun ei siis tarvitse huolehtia materiaalien kuljetuksista eikä varastoinnista.

  5. Teemme remontin sovitusti – teemme työt huolellisesti, ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa.

  6. Tiedotamme etenemisestä – olet aina tietoinen missä remontin suhteen mennään, otamme toiveet huomioon ja emme häiritse turhaan.

  7. Lopuksi siivoamme jälkemme ja viemme roskat pois – sinulle jää nauttiminen.

  8. Kuulet meistä vielä remontin jälkeenkin – haluamme kuulla miten viihdyt uudistuneessa kylpyhuoneessasi.

Jaa tämä sivu: