Huoneistoremontit Pirkanmaan alueella avaimet käteen -periaatteella

Suuret ja pienet remontit toiveidesi mukaan

Omat työmiehemme ja -naisemme uudistavat nopeasti ja laadukkaasti keittiösi, kylpyhuoneesi ja saunasi nykypäivän standardeja vastaaviksi. Meiltä saat myös halutessasi vaikka vain yhden huoneen tapetoinnin, maalauksen, laminaatin tai parketin asennuksen. Asennamme myös hanat, kiukaat, wc-istuimet, pesualtaat, suihkuseinät ja kalusteet. Kauttamme järjestyy myös putki- ja sähkötyöt. Ja jos remontti vaatii toteutuakseen suunnitteluapua, niin ei huolta, rautaiset ammattilaisemme auttavat mielellään sinua oikeiden valintojen tekemisessä. Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu remontti nostaa asuntosi arvoa - myös myyntiä silmällä pitäen. Ihanan helppoa – eikö totta?

Toteutamme huoneistoremontit aina Avaimet käteen –periaatteella pirkanmaan alueella. Huolehdimme kaikista remontointivaiheista aina purkamisesta roskien pois viemiseen. Siivoamme myös jälkemme, jotta sinä voit nauttia lopputuloksesta heti remontin valmistuttua!

Kaikki palvelumme sisältävät yhden maksuttoman mittaus- ja kartoituskäynnin, jonka perusteella selviää remontin todellinen työmäärä ja hinta. Saat kaikki remontointi hinnat tietoosi jo etukäteen, eikä matkanvarrella tule yllättäviä lisäkuluja.

Mittaus- ja kartoituskäynti on aina maksuton

Kaikki palvelumme sisältävät yhden maksuttoman mittaus- ja kartoituskäynnin Pirkanmaan alueella, jonka perusteella selviää remontin todellinen työmäärä ja hinta. Saat kaikki remonttikustannukset tietoosi jo etukäteen, eikä matkanvarrella tule yllättäviä lisäkuluja.

Palvelemme Nokialta käsin

Toimimme Pirkanmaan alueella; Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Kangasalla sekä Lempäälässä. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhteisvoimin sinulle vaivaton remontti.

Pirauta Petelle tai Mikalle, lähetä sähköpostia tai piipahda kahville!

Meidät löydät Kolmenkulmasta, Kodin Terran yhteydestä, Juhansuonkatu 6, Nokia.

Soita tai tule käymään!