Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti Tampereen seudulla

Meiltä saat toiveidesi kaltaisen kylpyhuone- ja saunaremontti helposti, nopeasti ja edullisesti. Remontoimme kylpyhuoneesi makusi mukaisesti tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi – ja näköiseksi. Hyvin tehty kylpyhuone- ja saunaremontti nostaa tuntuvasti asuntosi arvoa.

Kylpyhuoneremontin aluksi kartoitamme tilojen kunnon ja saat ilmaisen, sekä tarkan hinta-arvion remontin lopullisista kustannuksista heti lähdöstä. Näin voit olla rauhallisin mielin siitä, että remonttiin varattu budjetti myös pitää ja vältyt yllättäviltä lisäkuluilta. Tarvittaessa teemme kosteusmittaukset, tarkastamme pohjarakenteet, jonka jälkeen puramme vanhat materiaalit alta pois ja tietenkin uusimme haluamanne pinnat/kalusteet. Lopuksi tietenkin siivoamme jälkemme ja kuljetamme remontista syntyneett rakennusjätteet pois, jotta kylpyhuoneesi on heti käyttövalmiina.

Ilmainen ja tarkka hinta-arvio remontin kustannuksista

Kylpyhuoneremontin aluksi siis kartoitamme tilojen kunnon, eli saat ilmaisen, sekä tarkan hinta-arvion remontin lopullisista kustannuksista heti lähdöstä. Näin voit olla rauhallisin mielin siitä, että remonttiin varattu budjetti myös pitää ja vältyt yllättäviltä lisäkuluilta. Tarvittaessa teemme kosteusmittaukset, tarkastamme pohjarakenteet, jonka jälkeen puramme vanhat pois ja uusimme pinnat. Lopuksi tietenkin siivoamme jälkemme ja kuljetamme remontista syntyvät rakennusjätteet pois, jotta kylpyhuoneesi on heti käyttövalmiina.

Jos haluat valita uudet kalusteet ja pintamateriaalit Kodin Terran kattavasta valikoimasta, kuljetamme halutessasi tavarat mukanamme suoraan kohteeseen Pirkanmaan seudulla. Selviät siis vähemmällä stressaamisella heti suunnitteluvaiheessa.

Muista kotitalousvähennys!

Tilaa ilmainen mittaus- ja kartoituskäynti tästä
Facebook
Google+