Galleriassa on nähtävillä paljon kuvia tänä vuonna valmistuineista kohteistamme . Olemme tehneet useita kylpyhuoneremontteja peruskylppäristä design-kylppäreihin, joissa on käytetty isoja (60 x 100) puristelaattoja vain parin millin saumalla. 80-luvun talojen ilmettä on raikastettu maalaamalla tummentuneet paneelikatot valkoisiksi. Useiden huoneistojen ilmettä on muutettu tekemällä pintaremonttia tapetoimalla ja maalaamalla. Monia lattioita on vaihdettu; vanhat parketit purettu pois ja asennettu uusi laminaatti tai vinyyli. Väliovien vaihto uusiin esim. kolmipeilisiin oviin on kruunannut huoneen pintaremontin ja tehnyt kokonaisuudesta ajanmukaisen – kuin uuden. Olemme remontoineet katosta lattiaan myös yksittäisiä huoneita.

Ylpeänä voimme todeta, että ammattimiestemme jälki on ensiluokkaista, vaativatkin materiaalit on käsitelty niiden vaatimalla tavalla. Lopputulokset ovat silmiä hiveleviä.

Näistä voit poimia ideoita omaan remonttiisi! Muista, että tulemme ilmaiseksi kartoittamaan remonttitarpeesi ja mittaamaan remonttialat. Saat suoraan mahdolliset materiaalitarpeet ja pitävän hinnan Avaimet käteen – remontistasi. Meiltä saat tarvittaessa myös yksittäiset remontti- tai asennustyöt.

Jos mielit kesäksi uuteen saunaan, nyt on aika varata kylpyhuone- ja saunaremontit! Keväälle mahtuu vielä muutama kylpyhuone- tai muu isompi remontti! Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meidät käymään!

Kylpyhuone kipeästi remontin tarpeessa.

Kuva ennen kylpyhuoneremonttia...

Kaunis lopputulos remontin jälkeen.

...Ja remontin jälkeinen kuva puhukoon puolestaan.

 

Tykkää meistä sos. mediassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Facebook
Google+